Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


Οδηγίες για τους Συμμετέχοντες στο Night Fun Lamia Run
(11  ΜΑΪΟΥ  2013)


1. Παραλαβή Αριθμού Συμμετοχής στον Αγώνα 

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, θα γίνει στο χώρο της γραμματείας των Αγώνων  (Κολοκοτρώνη 25, πλησίον της Εθνικής Τραπέζης στην Πλατεία Πάρκου)  από τις 10:00 έως τις 19:30 της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα (Σάββατο, 11 Μαϊου). 
Οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων έχουν αριθμό με Κόκκινο φόντο και στον αγώνα 3 χιλιομέτρων αριθμό με Μπλε φόντο. 
Οι συμμετέχοντες στον αγώνα ΑμΕΑ έχουν επίσης αριθμό με Μπλε φόντο.

Στους αθλητές των 10 χιλιομέτρων θα δίδεται και ειδικό περιβραχιόνιο (led) το οποίο θα επιστραφεί κατά τον τερματισμό. 

2. Τεχνική Ενημέρωση

Η Τεχνική Ενημέρωση, για όποιον επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο, στην οδό Λεωνίδου 11 (τριακόσια περίπου μέτρα από το γραφείο της γραμματείας μας).

3. Τακτοποίηση αθλητών στα Μπλοκ (ομαδοποίηση ανά αγώνα) - Εκκίνηση Αγώνα

Για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει διαχωρισμός του αγώνα σε τρεις (3) ομάδες -μπλοκ- πίσω από το σημείο εκκίνησης (που είναι στην αρχή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου στην Πλατεία Πάρκου) με τη βοήθεια των εθελοντών της διοργάνωσης. 
Στο πρώτο (1ο) μπλοκ θα τοποθετηθούν οι συμμετέχοντες στα 10 χιλιόμετρα,
στο δεύτερο (2ο) μπλοκ οι συμμετέχοντες στα 3 χιλιόμετρα και 
στο τρίτο (3ο) μπλοκ οι αθλητές του ειδικού σχολείου. 

Η εκκίνηση του αγώνα  θα γίνει στις 21:00.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί στα μπλοκ ένα τέταρτο  (15΄λεπτά) πριν την εκκίνηση.

4. Διαδρομές των αγώνων 

Στη διαδρομή των δέκα (10) χιλιομέτρων που ήδη έχει ανακοινωθεί και πιστοποιηθεί θα υπάρχει ειδική ανακλαστική διαγράμμιση, δύο (2) σταθμοί ανεφοδιασμού και χιλιομετρική σήμανση.

Η διαδρομή των 3 χιλιομέτρων που ήδη έχει και αυτή ανακοινωθεί είναι μέρος της διαδρομής των 10 χιλιομέτρων και μετά την αναστροφή θα καθοδηγείται από τους εθελοντές.

Η διαδρομή του αγώνα μαθητών ΑμΕΑ είναι από το σημείο εκκίνησης προς οδό Κολοκοτρώνη, τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη, στροφή και άνοδος πεζόδρομου Ροζάκη - Αγγελή, στροφή προς πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.

5. Ατύχημα – Εγκατάλειψη κάποιων δρομέων

Σε περίπτωση εγκατάλειψης λόγω αδιαθεσίας ή οποιαδήποτε άλλου προβλήματος οι συμμετέχοντες να απευθύνεστε στους εθελοντές για την άμεση επίλυση του προβλήματος από την διοργάνωση.

6. Τερματισμός Αγώνων - Απονομές

Ο τερματισμός και των δυο διαδρομών είναι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στον οποίο θα εισέρχονται οι αθλητές και των δύο αγώνων από διαφορετικές οδούς με κατεύθυνση προς την Πλατεία Πάρκου.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν με την άφιξη του τελευταίου αθλητή περί τις  23:15΄ μ.μ.
στις κατηγορίες που έχουμε δημοσιεύσει στη προκήρυξη του αγώνα καθώς και για κάποιες ειδικές κατηγορίες.

7. Άφιξη στη Λαμία  

Οι συμμετέχοντες από τις άλλες πόλεις κατά την άφιξή τους θα πρέπει να παρκάρουν τα οχήματά τους στους δρόμους του κέντρου και στους χώρους στάθμευσης της πόλης και να κατευθυνθούν προς τη Πλατεία Πάρκου, στο οικοδομικό τετράγωνο της Εθνικής Τραπέζης, όπου και το Γραφείο των Αγώνων και η Γραμματεία.

8. Πληροφορίες: μέσω διαδικτύου

Η εφαρμογή Night Fun Lamia Run ανήκει στην κατηγορία προγραμμάτων μετακίνησης για έξυπνες συσκευές. Κατασκευάστηκε ειδικά για την εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει τους νυχτερινούς αγώνες που διοργανώνονται στην πόλη της Λαμίας με τίτλο Night Fun Lamia Run. Αξιοποιώντας τη γεωγραφική θέση του χρήστη παρέχει οδηγίες μετακίνησης στην πόλη και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή των αγώνων, τα σημεία εκκίνησης, τερματισμού και ελέγχου καθώς και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, δικύκλων, taxi κλπ.





9. Διαμονή

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στη Λαμία το Σάββατο βράδυ θα πρέπει να αναφέρουν στο Ξενοδοχείο που θα επιλέξουν ότι έρχονται για τον Αγώνα για να έχουν τις ειδικές τιμές.
Πληροφορίες: http://www.lamia.gr/tracker_diamoni 


10. Λοιπές εξυπηρετήσεις

Από νωρίς το απόγευμα και έως ότου τελειώσει η εκδήλωση θα λειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες επί της Πλατείας Πάρκου.