Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΜΠΛΟΚΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Η ΤΡΑΧΙΝΑ  ΚΑΙ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΑΒΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΣΩ e-MAIL "ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ" ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ κυρίου ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΡΑΚΗ, ΟΜΗΡΟΥ 6, 105 64 ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ENERGIZER HELLAS -  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 14 &  ΧΑΛΕΠΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, όπως νομίμως αυτή εκπροσωπείται ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ κατά την άποψή τους ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΤΩΝ (που αφορούν στη χρήση εκ μέρους μας των εκφράσεων καθημερινού προφορικού και γραπτού λόγου στην αγγλική γλώσσα - ως μιας εκ των διεθνών γλωσσών - LamiaNightRun και Night Run) ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ λοιπόν ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ  ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΡΕΧ. ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :

Night Fun Lamia Run

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΟΠΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ, ΟΣΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ - όπως παραπάνω αναφέρουμε - ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ Night Run ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ S.O.S. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ.  Η ΑΠΛΟΪΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ "ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΩΝΕΣ "Night Run", ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

υ.γ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.