Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013


ΑΓΩΝΑΣ FUN AND RUN




Το Lamia Fun and Run θα είναι ένας συμπληρωματικός αγώνας 3ων χιλιομέτρων. Ένας παράλληλος αγώνας με ώρα εκκίνησης 21:00 μ.μ.  με αφετηρία την Πλατεία Πάρκου και τερματισμό στην Πλατεία Πάρκου.

Ο αγώνας αυτός έχει τη χαρακτηριστική λέξη που τον προσδιορίζει, τη λέξη fun. Είναι ένας αγώνας που θα απευθύνεται σε όλους είτε από πλευράς φυσικής κατάστασης είτε από πλευράς ηλικιακής κατηγορίας είτε από άποψη απλής διάθεσης για συμμετοχή σε αγώνα μη ανταγωνιστικό.

Έχει σχεδιαστεί σε αυτή τη κατηγορία η συμμετοχή των σχολείων σε ομάδες  των 6 ατόμων. Έγκυρος τερματισμός θα είναι ο ομαδικός τερματισμός όλων των μελών της κάθε ομάδας. Κάθε σχολείο θα επιλέγει την ομάδα του. Θα αποτελέσει και θα αποτελεί πάντα μια αφορμή για καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος στη  νέα γενιά των πολιτών.
Tέλος έχει σχεδιαστεί στα πλαίσια του Lamia Fun and Run να πραγματοποιηθεί και ομαδικός αγώνας σχολείων υπό την αιγίδα του 3ου Γυμνασίου Λαμίας και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (Καλύβια). Ο αγώνας θα είναι ανταγωνιστικός με κάθε σχολείο να επιλέγει την σύνθεση εξαμελούς ομάδας και έγκυρος τερματισμός θα είναι ο ταυτόχρονος τερματισμός όλων των μελών της ομάδας.