Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

                   

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Ο Σύλλογος Δρομέων Μεγάλων Αποστάσεων Φθιώτιδας «Τραχίνα» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (Καλύβια) υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, προκηρύσσει τον 1ο  Νυχτερινό Αγώνα 10.000μ Λαμίας 2013 «Lamia Night Run» και παράλληλα τον Αγώνα Δρόμου 3.000μ. «Lamia Fun and Run». 

Το Lamia Night RUN θα αποτελέσει μια νέα πρόκληση για τη πόλη της  Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο των αθλημάτων και των πολιτιστικών εκδηλώσεων  ο ΣύλλογοςΤραχίνα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ουΔημοτικού Σχολείου Λαμίας ταυτίστηκαν στις απόψεις τους περί μιας ουσιαστικής παρέμβασης για την βελτίωση της εικόνας της πόλης της Λαμίας μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που επίκεντρο θα έχουν τον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου στο κέντρο της πόλης.

Οι παρεμβάσεις αυτές είναι σύνηθες φαινόμενο σε μεγάλες κυρίως πόλεις της Ελλάδας, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Όραμα μας είναι η δημιουργία παρόμοιων γεγονότων μέσω των οποίων προσδοκάμε το μέγιστο προστιθέμενο αποτέλεσμα για την περιοχή μας.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις είναι η ουσία του όλου εγχειρήματος. Οι παραπάνω αγώνες είναι η ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις που θα ωφελήσουν άμεσα και έμμεσα τη τοπική κοινωνία της πόλης της Λαμίας. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (Καλύβια).